Welke diensten levert 2spark?

Disruptive Innovation

Innovatie heeft altijd met verandering te maken. Het is een door de mens geïnitieerde en gerichte, doelbewuste verandering. Sprongsgewijze verandering wordt ook wel "Disruptive innovation" genoemd. Dit staat haaks op continue optimalisatie waarbij met kleine stapjes processen doorlopend worden verbeterd.

2spark gelooft in de kracht van een schok of revolutionaire wendingen; door onverwachtse beweging worden oude patronen losgeweekt en ontstaat ruimte voor nieuwe "out of the box" mogelijkheden.

Effectief Projectmanagement

Verandering kan het best vormgegeven worden in een flexibele werkvorm 'Projectmatig Werken'. 2spark heeft ruime projectmanagement ervaring. Dit resulteert in energiek projectmanagement (Prince II Practioner gecertificeerd) waarbij snel informatie wordt gevonden, gekoppeld en verwerkt tot een oplossing.

Duurzame implementatie

Wanneer de stap naar optimalisatie is gezet, is het essentieel verbeteringen/veranderingen duurzaam te implementeren. Geen vage stippen aan de horizon, of abstracte plannen die "binnenkort" uitgevoerd gaan worden. 2spark koppelt het veranderproces aan een blijvende doorvertaling in de praktijk, waar en wanneer u dat wenst. Haalbaar, helder en met humor. Want innovatie is leuk!

Anderen over 2 spark:

Ik waardeer in Filips vooral zijn praktische, doortastende aanpak. Dingen die geregeld moeten worden, worden geregeld - en liefst nog een keer dubbel om zeker te weten dat er uiteindelijk niets mis kan gaan. Als je dingen gedaan wilt krijgen, ben je bij hem aan het juiste adres.

- Taco Oosterkamp, business consultant/auteur/trainer

Anderen over 2 spark:

Met Filips werken is een kick: hij krijgt mensen in beweging.

- Sanne Roemen, schrijver over Web 2.0 / Social Computing, Lifehacker

Anderen over 2 spark:

Zelden zo'n snelle denker ontmoet, erg fijn om mee samen te werken.

- Martijn Aslander, Lifehacker, Connector en Resourcerer

Anderen over 2 spark:

Zijn kracht is het vormgeven en kapitaliseren van (creatieve) idee├źn, processen en netwerken. Hij zet het op aarde en het staat.

- Mirjam Kuin, Senior Consultant Pentascope.